دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر توسط حماس (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) سرلشکر سلامی: ایران در ایام پیروزی انقلاب جبل‌النور شد و بعثت مجددی از اسلام صورت گرفت واکنش وزیر خارجه آلمان به اقدام ترامپ در تحریم دیوان لاهه: «کسی بالاتر از قانون نیست»
سرخط خبرها

مجروح‌شدن دادستان سقز در اغتشاشات اخیر تکذیب شد| تشکیل پرونده قضایی برای کشته‌شدن یک شهروند در سنندج

  • کد خبر: ۱۲۸۷۱۱
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۴
مجروح‌شدن دادستان سقز در اغتشاشات اخیر تکذیب شد| تشکیل پرونده قضایی برای کشته‌شدن یک شهروند در سنندج
رئیس کل دادگستری استان کردستان درباره فیلم منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر کشته شدن یک شهروند در داخل خودرو در سنندج گفت: در این رابطه پرونده قضایی تشکیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام و‌المسلمین سید‌حسین حسینی رئیس‌کل دادگستری استان کردستان در رابطه با اغتشاشات اخیر در استان اظهار کرد: جلسات شورای تامین در دادگستری استان برای رسیدگی به پرونده افراد دستگیر شده هر روز برگزار می‌شود. تا امروز افرادی که نقش موثری در اغتشاشات نداشتند آزاد شده اند و برای لیدر‌های پرونده قضایی تشکیل شده است.

وی افزود: شعب ویژه برای رسیدگی به پرونده لیدر‌های اغتشاشات در دادستانی، محاکم بدوی و تجدید نظر تشکیل شده و به پرونده‌ها به صورت فوق العاده رسیدگی می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان کردستان درباره فیلم منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر کشته شدن یک شهروند در داخل خودرو در سنندج گفت: در این رابطه پرونده قضایی تشکیل شده است شب گذشته کارشناس پزشکی قانونی و کارشناس اسلحه برای بررسی جسد اقدامات لازم را انجام دادند.

حجت‌الاسلام حسینی خبر مجروح شدن دادستان عمومی و انقلاب سقز را تکذیب کرد.

رئیس کل دادگستری استان کردستان در رابطه با شایعه مجروح شدن دادستان سقز در اغتشاشات اخیر اظهار کرد: ادعای مطرح شده کذب است و چنین موضوعی صحت ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->